Tel: 667.73.24.20 | Mail: serralleriapujadas@serralleriapujadas.com

Els meus serveis

Serraller especialitzat en ferro, forja, inoxidable i xapa corten

Josep Pujadas Rabionet

Porto tota la vida treballant amb ferro. Amb més de 30 anys d’experiència i una tradició familiar que es remunta 50 anys enrere.
El taller es troba situat al poble d’Amer (Girona)
La proximitat i el treball personalitzat em permet garantir la qualitat del resultat final del projecte.
Cada nou treball és un repte on adequar la idea del client, amb l’espai i els materials.

No hi ha diferència, des del més petit, al més gran, tots els treballs tenen el mateix objectiu: la simbiosi entre la qualitat del resultat final i la satisfacció del client.

Estic a la vostra disposició per a qualsevol consulta i/o suggeriment.

Josep Pujadas Rabionet 667.73.24.20

Serveis

  • Ferro: El material més noble per excel·lència. Et permet treballar-lo com cap altre, proporciona un alta capacitat tècnica de modelatge i d’acabats, que donen una àmplia capacitat al client d’adaptar les idees dins l’espai.
  • Acer Inox: Des de baranes d’escala i terrassa a portes de comunitat. Aquest material permet diferents tipus d’acabats tals com: polit, setinat, 2b, sorrejat, etc… Els principals avantatges d’aquesta opció són la seva duresa i la no reacció davant un possible procés de rovellament.
  • Corten: Material creat a base de ferro fos amb un percentatge superior de coure que el ferro convencional. El punt fort d’aquesta elecció és el propi rovell que li dóna la imatge diferenciadora i al mateix temps li dóna protecció.
  • Forja: Ampli ventall d’opcions amb resultats exclusius. Tot tipus de mobiliari treballat in situ, caracteritzat i a mida per adequar-lo a l’espai i al gust del client.